Nyheter

Dirigeringskurs

10 Jan, 2024

Kategorier:
img

Dirigeringskurs med Anne Mansås 16-17. mars 2024

Kursbeskrivelse
Kurset vil ta for seg dirigeringsbiten av apportarbeidet til en spaniel. Det vil si at hunden ikke har noen forutanelse om hvor apporten ligger, men fører vet hvor det er og skal på effektivt vis sende hunden ut i område og settes i et kontrollert søk. Eller det kan være at hunden markerer dårlig og må avbryte søket der den tror fuglen ligger, og må sendes lenger ut. Målet er at hunden skal se føreren som en resurs i letingen etter fuglen/dummy.
Det er mye som skal på plass treningsmessig for at dette skal fungere godt, og det må jobbes frem gradvis i takt med hundens utdanningsnivå. Hundene må kunne grunnleggende apportering for å være med på kurset. På kurset vil øvelsene tilpasses gruppen slik at de bli meningsfulle for den enkelte, samtidig som jeg håper å kunne gi deltagerne ideer til hvordan de kan jobbe videre med dette.
I første omgang åpnes påmeldingen kun for medlemmer av NSK. Skulle det fremdeles være ledige plasser ved påmeldingsfrist, åpner vi opp for ikke medlemmer. Det er 8 plasser, så her gjelder første mann til mølla. Observatørplasser er åpent for både medlemmer og ikke medlemmer. Kurset går over to dager og vil være på Voll, Klepp. NB! Klokkeslett i arrangementet er ikke fastsatt. Det vil komme mer eksakt info om klokkeslett så fort vi har det på plass.
Pris: Medlem 1800,-
Observatør medlem:500,-
Observatør ikke meldem: 800,-
Bindende påmelding via letsreg.com
https://www.letsreg.com/.../dirigeringskurs_med_anne...
 
Dette skriver Anne om seg selv:
Jeg har trent og konkurrert med jakthunder siden 1992. Det startet opp med stående fuglehunder i mange år, men nå har jeg retrievere og cockere av jaktvariant.
For tiden har jeg fire jaktlabradorer og to working cockere i aktiv trening, så det meste av min fritid går med til hund.
Det å jakte med hund er min store pasjon og det er lite som slår en flott jaktdag med gode venner, eller dager med storfugl telling for Statskog.
Jeg har også vært så heldig og komme over riktig gode hunder som har tatt meg rundt i Europa og konkurrert. I år er det fjerde gangen jeg skal delta på Skinners World Cup i England for Norge.
Her hjemme har jeg vunnet Unghundsmesterskapet, vært utallige ganger i finalen på NM, plassert på pallen i Veteranmesterskapet og vunnet Eliteprøven.
Vi gleder oss til dette flotte kurset med Anne!

Siste nytt