Nyheter

Handlerkurs med Xlnt Marc

17 Feb, 2022

Kategorier:
img

Bli med på handlerkurs 2-3.april

Vi har vært så heldige å få den svenske profesjonelle handleren Xlnt Marc til å komme og holde handlerkurs for oss igjen 2-3.april. Sist var i 2017 og tilbakemeldingene etter endt kurs var supre. Marc har reist rundt omkring på flere kontinenter for å handle hunder, og har hevdet seg i toppen på noen av de største utstillingene. Han er selv oppdretter av Afghansk Mynde og har gjort det veldig bra på utstillinger i inn og utland. Han har oppdrettet flere champions.
På kurset vil du lære mange fine og nyttige teknikker for å kunne vise frem hunden din på best mulig måte. Kurset passer alle og vil bli tilrettelagt hver enkel ekvipasje. Kurset vil være innendørs i gymsalen til Høyland Ungdomsskole, og det vil vare fra ca kl 10.00-17.00 begge dager med 1 times pause (med forbehold om noen justeringer). Vi stiller med lunsj på lørdagen. Ta med det du trenger av drikke selv. Ta ellers med masse godbiter, utstillingsbånd, vannskål, stol og godt humør, så satser vi på at dette blir en hyggelig og lærerik helg. Vi gleder oss.
Bindende påmelding via deltaker.no: https://www.deltager.no/event/handlerkurs_med_xlnt_marc_09042022

Kurset er i første omgang forbeholdt medlemmer i Norsk Spaniel Klub og det er plassbegrensning. Så her gjelder første mann til mølla prinsippet. Skulle det vise seg å bli ledige plasser, åpner vi opp for ikke medlemmer/ andre raser dagen etter påmeldingsfrist. Er du ikke medlem og har lyst å sette deg opp på en venteliste, ta kontakt med Bente på 92087517 Pris for ikke-medlem er 2400,-. 

Siste nytt